zondag 8 september 2024

Sfeerbeelden van een spetterende start

Hallo iedereen,

Hierbij een greep uit onze klasactiviteiten tijdens de eerste schoolweek:

We brachten een voorwerp mee van thuis waar we blij van worden of dat een belangrijke/speciale betekenis heeft voor ons. Aan de hand van dit voorwerp stelden we onszelf voor aan mekaar. We zullen de komende weken verder inzetten op mekaar nog beter leren kennen en het vormen van een (h)echte klasgroep. Het is namelijk van groot belang dat iedereen zich goed voelt in de klas.




















We gingen op verkenning in onze klas en in onze gezellige boekenhoek. We zochten een leuk boek uit door middel van de vijfvingertest (bladwijzer). Elke week lezen we drie keer per week een kwartier in ons boek. 



Het thema 'Gelukszoekers' werd geïntroduceerd tijdens de lessen wereldoriëntatie. We hebben in de klas per twee een presentatie voorbereid over een bekende ontdekkingsreiziger naar keuze op onze Chromebook. 






Een aantal van onze ouders kwamen langs naar de infoavond op school deze week. We maakten als verrassing een lekkere fruitsalade en mocktail voor hen klaar. Zoals de echte chef-koks hebben uiteraard ook eens voorgeproefd.




Groetjes,

Nathan, Noa, Julius, Mona, Arthur, Lotte H., Divine, Zowée-Marie, Lotte R., Emiel, Axel, Linde, Marvin, Fien en juf Naomi